czujek22 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Witam. Ma ktoś którąś z tych wersji albo miał styczność ? Który dla was wygląda lepiej ? Mi sie podobają oba, planowałem brać złoty ale czytam, że wpada bardzo w kolor różowy. Czy to prawda?
macsim8 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Kwestia gustu. Ale złoty to bardziej kolor kobiecy według mnie.
daniel.wu Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Witam. Ma ktoś którąś z tych wersji albo miał styczność ? Który dla was wygląda lepiej ? Mi sie podobają oba, planowałem brać złoty ale czytam, że wpada bardzo w kolor różowy. Czy to prawda? Nie powiedziałbym, że kolor złoty jest typowo kobiecy (zresztą, kwestia gustu), jednakże Mi5 w kolorze 'zlotym' faktycznie pasuje chyba tylko kobiecie, bowiem wpada ewidentnie w różowy. To nie jest kolor rodem ze złotych Redmi, a faktycznie złoto - różowy (miałem okazję się mu przyjrzeć). Dlatego myślę, że kolor biały będzie lepszym pomysłem. Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka 1
Ryba85 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Mam złoty. Ogólnie w większości przypadków ludziom się podoba. Choć jak padnie czasem światło to wygląda strasznie różowo Ale od czego jest etui. Czasem jest to złoto,czasem jak miedź no i niestety róż. Ale jeszcze nie usłyszałem że mam "damski" telefon 1
czujek22 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Ok dzięki za szybkie odpowiedzi. To mi poprawia sytuacje bo w zasadzie biały egzemplarz dostanę jeszcze taniej
mrosi Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi