szwykowskov Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Tak jak w tytule, podczas próby zainstalowania aplikacji pobranej stąd (https://forum.xda-developers.com/android/software-hacking/mod-samsung-gear-app-android-n-samsung-t3547035), a konkretnie z tego miejsca: https://drive.google.com/drive/folders/0B1uk1ESfnhXkblAzZWVJUC14aVE. Podczas próby jej zainstalowania pokazuje mi się informacja "Aplikacja nie została zainstalowana. Ten pakiet wygląda na uszkodzony." Z tego co czytałem, wielu osobom ta aplikacja pomogła i nie pisali o błędach podczas instalowania jej. Jeżeli mam coś poprawić w tytule proszę napisać co, a poprawię, a nie od razu przenosić do kosza, nie rozwiązuje to bowiem żadnego problemu.
arekjastrzebski7 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Nie mam za bardzo jak ci tego sprawdzić teraz ale trzeba coś zmienić w ustawieniach programistycznych także poszukaj tam Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu TapatalkaInstalowałes ta aplikacje z trybu recovery? Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
szwykowskov Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2017 (edytowane) Szczerze to nie instalowałem, jeszcze jestem zielony w tych tematach, sprawdzę jeszcze w tym temacie na XDA czy coś piszę, bo nie czytałem wszystkiego i spróbuję to zainstalować z tego recovery. Dobra, poddaję się, proszę o łopatologiczne wytłumaczenie mi jak mam zainstalować te aplikacje, żeby działała bo już pierdolca dostaję z tym, a mocno mi zależy na połączeniu telefon-zagarek Edytowane 2 Kwietnia 2017 przez szwykowskov
arekjastrzebski7 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Tam jest cała instrukcja także jak zrobisz według niej to będzie działać Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
szwykowskov Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2017 (edytowane) Gdzie ty tam widzisz instrukcję? Wybacz, jestem naprawdę w tej kwestii nawet nie niedorozwinięta, a nierozwinięty, więc gdybyś mógł mi w wolnej chwili to wytłumaczyć/wysłać link do poradnika dla dzieci z autyzmem jak zainstalować coś przez recovery to byłbym w niebo wzięty Edytowane 2 Kwietnia 2017 przez szwykowskov
Rekomendowane odpowiedzi