czujek22 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Witam. Czy jest możliwy spadek ceny Mi5 z dnia na dzień po premierze nowego flagowca ?
r0bertt Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 56 minut temu, czujek22 napisał: Witam. Czy jest możliwy spadek ceny Mi5 z dnia na dzień po premierze nowego flagowca ? Raczej 2-3 miesiące, choć bardziej był liczył że cena gruntownie spadnie po pół roku..
czujek22 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2017 To ciezko bo mam jedynie 1300zl i ani grosza wiecej a jak przysla mi vat do zaplacenia to bede w dziurze
PurpleHaze Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 3 godziny temu, czujek22 napisał: To ciezko bo mam jedynie 1300zl i ani grosza wiecej a jak przysla mi vat do zaplacenia to bede w dziurze Przeciez na takim banggood, mi5 3/64GB bardoz czesto kosztuje po 210-220$ dodajac do tego nawet te 23% vat i 20zl za oblsuge to wychodzi jakies 1100z (220+50+5$). Co jakis czas sa jeszcze kupony, czy tam punkty do zbijania ceny. Podobnie chyba gearbest. Na ali bedzie pewnie podobna cena, moze troche taniej.
czujek22 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Na Gearbest jest dość drogo, Banggood nie posiada wersji złotej, na którą poluję. Pozostaje allie gdzie ceny są co prawda atrakcyjne ale musiałbym się zadowolić jedynie gwarancją w Chinach, chociaż może nie jest taka zła jak się wyrabiają w ciągu miesiąca
zielonyBB Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Nie poluj na złotą, chyba że lubisz różowy.Z Tab2
czujek22 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2017 19 minut temu, zielonyBB napisał: Nie poluj na złotą, chyba że lubisz różowy. Z Tab2 Dlaczego ? Skoro podają kolor Gold do wyboru
zielonyBB Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 No bo w realu nie jest wcale złoty.Z Tab2
czujek22 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2017 (edytowane) 17 minut temu, zielonyBB napisał: No bo w realu nie jest wcale złoty. Masz na to jakieś potwierdzenie ? Też gdzieś przeczytałem jeden komentarz, że komus rpzyszedł różowy zamiast gold ale pominąłem to. Poza tym nie spotkałem się jeszcze z takimi postami więc skąd twoje stwierdzenie ? Poza tym: Przyjmujemy zwroty, jeśli produkt nie zgadza się z opisem, nabywca placi za zwrot przesylki lub zatrzymuje produkt i uzgadnia zwrot kosztów ze sprzedawcą... Więc skoro ich uprzedzę, że nie spodziewam się innej wersji kolorystycznej to moze wsadzą to co muszą Edytowane 2 Kwietnia 2017 przez czujek22
zielonyBB Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Potwierdzenie ? Takie że kumpel w robocie taki zamówił, widzę go codziennie i wiele razy trzymałem w ręce. Tu nie chodzi o inną wersję kolorystyczną, tylko o to, że chiński złoty jest....no nie jest złoty tylko taki właśnie mocno wpadający w róż.Wysłane z MI5
Rekomendowane odpowiedzi