Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam problem z moim Xiaomi Mi4c z dzwiekami powiadomien. Ogolem dzwieki sa wlaczone i podgloszone na maxa i przez jakis czas jest wszystko ok, potem zaczyna sie robic tak ze dzwiek glosnosci nadal jest na maxa, to wogole nie jest ruszane a nie ma zadnych dzwiekow powiadomien, nawet sprawdzajac dzwiek to nie przyciszyl sie ani nic dotyczy to sms, gdy ktos dzwoni oraz messengera. Nie jest to na stale po 2-3h potem znow sie to odblokuje i jest normlanie na jakis czas. Mam odblokowany bootloader, wgrane twrp oraz miui polska. Ma ktos jakies rady co z tym zrobic ?

Jeszcze jeden problem, telefon potrafi wywalic z aplikacji, np uzywam chrome i potrafi wywalic do pulpitu, najczesciej chrome ale nie tylko. Wgrywajac ostatnio najnowszy rom MIUI zrobilem najpierw czyszczenie data ,cache i dalvik, nastepnie wgralem nowe oprogramowanie. Problemy te zaczely sie po przejsciu z androida 5.1 na 7. Ma ktos pomysl co z tym zrobic ?

Pozdrawiam :)

Opublikowano
19 godzin temu, Wavis napisał:

Problemy te zaczely sie po przejsciu z androida 5.1 na 7

No to chyba sam sobie odpowiedzales na wszystkie swoje problemy ;)

19 godzin temu, Wavis napisał:

Ma ktos pomysl co z tym zrobic ?

Wróć do 5.1

Opublikowano (edytowane)

A da rade normalnie robiąc wipe i potem wgrywając rom z wersja 5.1 czy trzeba jakoś kombinować inaczej ?

Ktora wersje bys z andkiem 5.1 polecasz ?

Edytowane przez Wavis
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...