mark_Q Opublikowano 29 Marca 2017 Opublikowano 29 Marca 2017 Witam, mam małe doświadczenie z Xiaomi, jak również z Androidem. To moje dwa pierwsze smartphony z Androidem. Kupiłem dwa na Allegro, oba identyczne i oba z tego samego sklepu sprowadzone. Ale jeden posiada stabilnego 6, a drugi BETA 7. Osobiście wolał bym stabilną szóstkę. Pytanie, można z bety jakoś wyjść? Jak to się stało, że mają różne softy? Przy zamawianiu w Chinach o sofcie można zadecydować?
skay77 Opublikowano 29 Marca 2017 Opublikowano 29 Marca 2017 odblokuj bootloader i możesz przejść na global (full wipe w twrp) albo przez mi flash ,pobierasz plik tgz i flaszujesz ,co do global to pamiętaj że jak są błędy to becie (dev) zostały poprawione ,global jest opóźniony jakiś miesiacWysłane z mojego MI 5s Plus przy użyciu Tapatalka
wtbn Opublikowano 29 Marca 2017 Opublikowano 29 Marca 2017 (edytowane) Po co ma niby odblokowywać bootloader do przejścia na global? Przez aplikację aktualizacje powinno się dać wybrać plik do aktualizacji i go wgrać po prostu. Trzeba tylko globala ściągnąć ze strony http://en.miui.com/download.html Do kompa nawet nie trzeba podpinać. Edytowane 29 Marca 2017 przez wtbn
skay77 Opublikowano 29 Marca 2017 Opublikowano 29 Marca 2017 Dobra niech flaszujesz w edlWysłane z mojego MI 5s Plus przy użyciu Tapatalka
mark_Q Opublikowano 29 Marca 2017 Autor Opublikowano 29 Marca 2017 Spokojnie, jak mi wyparują ostatnie 3 Carlsbergi to się tym zajmę i przeanalizuję opcje jakie mi proponujecie.
Nezumi Opublikowano 29 Marca 2017 Opublikowano 29 Marca 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi