redmati2 Opublikowano 28 Marca 2017 Opublikowano 28 Marca 2017 Witam. Mam telefon w sieci Play. Od ok. trzech tygodni Mój Redmi Note 2 nie może połączyć się z roamingiem t-mobile a tylko na tej sieci mam pełny zasięg.i najszybszy internet. Przy wyszukiwaniu ręcznym t-mobile widnieje jako zakazane. Dzwoniłem na infolinie Play dwa razy i tam w trakcie rozmowy włączyli zasięg t-mobile, który ponoć miałem u nich wyłączony ale ja nadal nie mogę się połączyć z tą siecią. Powiedzieli, że nic więcej nie mogą zrobić i problem może leżeć w telefonie. Próbowałem już w różnych lokalizacjach. Czy problem może leżeć w ustawieniach telefonu bądź sofcie?
stan48 Opublikowano 30 Marca 2017 Opublikowano 30 Marca 2017 Dnia 28.03.2017 o 22:26, redmati2 napisał: Witam. Mam telefon w sieci Play. Od ok. trzech tygodni Mój Redmi Note 2 nie może połączyć się z roamingiem t-mobile a tylko na tej sieci mam pełny zasięg.i najszybszy internet. Przy wyszukiwaniu ręcznym t-mobile widnieje jako zakazane. Dzwoniłem na infolinie Play dwa razy i tam w trakcie rozmowy włączyli zasięg t-mobile, który ponoć miałem u nich wyłączony ale ja nadal nie mogę się połączyć z tą siecią. Powiedzieli, że nic więcej nie mogą zrobić i problem może leżeć w telefonie. Próbowałem już w różnych lokalizacjach. Czy problem może leżeć w ustawieniach telefonu bądź sofcie? w sofcie
xxmati96xx Opublikowano 30 Marca 2017 Opublikowano 30 Marca 2017 Wina leży po stronie operatora. Mam kartę viking mobile która działa na nadajnikach Play i bez problemu łączy się w romingu T-Mobile i plus
redmati2 Opublikowano 30 Marca 2017 Autor Opublikowano 30 Marca 2017 Wracałem do softu z 24 lutego ale t-mobile nadal wyszukiwało jako zakazane.
redmati2 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Zasięg t-mobile powrócił czyli wina była po stronie operatora.
Rekomendowane odpowiedzi