Conax Opublikowano 28 Marca 2017 Opublikowano 28 Marca 2017 Witam! Gdzie aktualnie najlepiej kupić Xiaomi mi 5 3/64 ?
PurpleHaze Opublikowano 28 Marca 2017 Opublikowano 28 Marca 2017 37 minut temu, Conax napisał: Witam! Gdzie aktualnie najlepiej kupić Xiaomi mi 5 3/64 ? A co dla Pana oznacza najlepiej?
Conax Opublikowano 28 Marca 2017 Autor Opublikowano 28 Marca 2017 Chodzi mi o to żeby było tanio i żeby dotarł do mnie oryginalny telefon w 1 kawałku.
PurpleHaze Opublikowano 28 Marca 2017 Opublikowano 28 Marca 2017 3 godziny temu, Conax napisał: Chodzi mi o to żeby było tanio i żeby dotarł do mnie oryginalny telefon w 1 kawałku. A spotkales sie z podrobkami mi5? Na twoje pytanie nie ma jednoznacznej odpowiedzi, bo najtaniej oznacza obecnie mozliwosc VAT + problemy z urzedem celnym gdy zarzadaja CE i instrukcji obslugi. Najtaniej wychodzilo aliexpress i pewnie nadal tak jest, tyle ze nad przesylka trzeba sie zastanowic. Mozesz probowac kupowac na banggood z jakimis kuponami, na gearbest albo geekbuying, ale tam vat to tez loteria, a co za tym idzie problemy z certyfikatami. Poczytaj forum, zobacz w innych dzialach co ludzie pisza.
Cake Opublikowano 28 Marca 2017 Opublikowano 28 Marca 2017 Po co zakładasz kolejny temat? Przed chwilą zadałeś to pytanie w innym temacie. Masz aliexpress i zniżki. Poczytalbys forum to byś wiedział, że najwięcej osób zamawia od goldway'a na aliexpress
Conax Opublikowano 28 Marca 2017 Autor Opublikowano 28 Marca 2017 Najwięcej osób zamawiało u goldway'a ponieważ dało się obejść vat sytuacja się zmieniła więc część tematów jest już nieaktualna nie pytałbym gdyby SSM nadal działało bo wtedy decyzja były oczywista.
tpawel Opublikowano 28 Marca 2017 Opublikowano 28 Marca 2017 U Goldwaya kupowało się bez SSM, ten sklep ma 5 lat, a przesyłki bezvatoskie ma może przez 1/3 tego czasu.Dobry kontakt, polski przedstawiciel na telchinie czy gifty dla Polaków to chyba podstawowe zalety, niestety z tego co widać wcale najtaniej nie ma na dzień dzisiejszyRedmi PRO by TT
Rekomendowane odpowiedzi