Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 godziny temu, Conax napisał:

Chodzi mi o to żeby było tanio i żeby dotarł do mnie oryginalny telefon w 1 kawałku.

A spotkales sie z podrobkami mi5? 
Na twoje pytanie nie ma jednoznacznej odpowiedzi, bo najtaniej oznacza obecnie mozliwosc VAT + problemy z urzedem celnym gdy zarzadaja CE i instrukcji obslugi.
Najtaniej wychodzilo aliexpress i pewnie nadal tak jest, tyle ze nad przesylka trzeba sie zastanowic.
Mozesz probowac kupowac na banggood z jakimis kuponami, na gearbest albo geekbuying, ale tam vat to tez loteria, a co za tym idzie problemy z certyfikatami.

Poczytaj forum, zobacz w innych dzialach co ludzie pisza. 

Opublikowano

Po co zakładasz kolejny temat? Przed chwilą zadałeś to pytanie w innym temacie.

Masz aliexpress i zniżki. Poczytalbys forum to byś wiedział, że najwięcej osób zamawia od goldway'a na aliexpress

Opublikowano

Najwięcej osób zamawiało u goldway'a ponieważ dało się obejść vat sytuacja się zmieniła więc część tematów jest już nieaktualna nie pytałbym gdyby SSM nadal działało bo wtedy decyzja były oczywista.

Opublikowano

U Goldwaya kupowało się bez SSM, ten sklep ma 5 lat, a przesyłki bezvatoskie ma może przez 1/3 tego czasu.
Dobry kontakt, polski przedstawiciel na telchinie czy gifty dla Polaków to chyba podstawowe zalety, niestety z tego co widać wcale najtaniej nie ma na dzień dzisiejszy

Redmi PRO by TT

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...