Ljubo93 Opublikowano 26 Marca 2017 Opublikowano 26 Marca 2017 Witam. Czy posiadacze Mi5 mogą mi doradzić, co wybrać? Czy lepiej poczekać i kupić Mi6, a może kupć teraz Mi5 o której słyszałem dużo pozytywów? Które wersje telefonu są lepsze (więcej czy mniej ramu)? Dodam, że obecnie mam Xperię M5 i od dłuższego czasu planuję przesiadkę na Xiaomi. Telefonu głównie używam do poczty, fb, messanger itp.
woonski Opublikowano 26 Marca 2017 Opublikowano 26 Marca 2017 Póki telefon nie wyszedł, ciężko powiedzieć co jest lepsze. W czasie zapowiedzi zawsze wszystko jest fajniejsze i lepsze niż poprzednik. Rzeczywistość dopiero weryfikuje jak jest naprawdę. Musisz poczekać na pierwsze opinie.Wysłane z mojego MI 5s
wtbn Opublikowano 27 Marca 2017 Opublikowano 27 Marca 2017 (edytowane) Podobno najlepsze między Mi5, Mi6, a Mi7 będzie Mi7. Lei Jun tak powiedział w tajnym niepublikowanym nigdzie wywiadzie. edit. ale lepiej nie czekaj na Mi8 bo podobno ma być strasznie awaryjny, kiepski procek i mało ramu. nie warto! Edytowane 27 Marca 2017 przez wtbn
Nezumi Opublikowano 27 Marca 2017 Opublikowano 27 Marca 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi