jurek05 Posted March 25, 2017 Share Posted March 25, 2017 (edited) Witam wszystkich! Orientuje sie ktos moze gdzie we Wroclawiu od reki dostane Mi 5 3gb/64gb w kolorze czarnym? Albo ewentualnie jakis sklep godny polecenia, gdzie od reki dostane w.w model(jesli nie czarny, to bialy bo GOLD odpada )? Pozdrawiam i dzieki za odpowiedzi. Edited March 25, 2017 by jurek05 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PurpleHaze Posted March 26, 2017 Share Posted March 26, 2017 (edited) 13 godzin temu, jurek05 napisał: Witam wszystkich! Orientuje sie ktos moze gdzie we Wroclawiu od reki dostane Mi 5 3gb/64gb w kolorze czarnym? Albo ewentualnie jakis sklep godny polecenia, gdzie od reki dostane w.w model(jesli nie czarny, to bialy bo GOLD odpada )? Pozdrawiam i dzieki za odpowiedzi. Allegro twoim przyjacielem, tyle ze dostac czarny mi5 bedzie ciezko, bo od kilku miesiecy nie da sie go kupic w chinach. A we wroclawiu i to od reki to raczej tylko od biznesmenow zamawiajacych na handel wlasnie w chinach. W oficjalnej dystrybucji to mozze x-kom cos bedzie mial, ewentualnie jakies emarkety, tyle ze cena bedzie zabojcza. Edited March 26, 2017 by PurpleHaze Link to comment Share on other sites More sharing options...
r0bertt Posted April 2, 2017 Share Posted April 2, 2017 Dnia 25.03.2017 o 21:16, jurek05 napisał: Witam wszystkich! Orientuje sie ktos moze gdzie we Wroclawiu od reki dostane Mi 5 3gb/64gb w kolorze czarnym? Albo ewentualnie jakis sklep godny polecenia, gdzie od reki dostane w.w model(jesli nie czarny, to bialy bo GOLD odpada )? Pozdrawiam i dzieki za odpowiedzi. Zobacz w biedronce, ostatnio widziałem jeszcze kilka sztuk... a poza to ibg (setki tematów było na forum) Link to comment Share on other sites More sharing options...
boroch Posted April 2, 2017 Share Posted April 2, 2017 Zobacz w biedronce, ostatnio widziałem jeszcze kilka sztuk... a poza to ibg (setki tematów było na forum)W biedronce był mi5 ?Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
skay77 Posted April 2, 2017 Share Posted April 2, 2017 https://www.spemall.com/search.html?keywords=Mi5Wysłane z mojego MI 5s Plus przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
szeldon Posted May 14, 2017 Share Posted May 14, 2017 Podbijam temat bo sam szukam czarnego Mi5. Kupował ktoś w tym sklepie,bo opinii za dużo nie znalazłem. Jakie może być ryzyko np.refurba czy innej wtopy? A może znacie inny sklep z dostępnością czarnych wersji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 14, 2017 Share Posted May 14, 2017 Raczej spemall nie bawi sie w oszustwa, jest to dosc duzy CN sklep i czesto zaopatruje np GearB czy GeekB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts