jurek05 Opublikowano 25 Marca 2017 Opublikowano 25 Marca 2017 (edytowane) Witam wszystkich! Orientuje sie ktos moze gdzie we Wroclawiu od reki dostane Mi 5 3gb/64gb w kolorze czarnym? Albo ewentualnie jakis sklep godny polecenia, gdzie od reki dostane w.w model(jesli nie czarny, to bialy bo GOLD odpada )? Pozdrawiam i dzieki za odpowiedzi. Edytowane 25 Marca 2017 przez jurek05
PurpleHaze Opublikowano 26 Marca 2017 Opublikowano 26 Marca 2017 (edytowane) 13 godzin temu, jurek05 napisał: Witam wszystkich! Orientuje sie ktos moze gdzie we Wroclawiu od reki dostane Mi 5 3gb/64gb w kolorze czarnym? Albo ewentualnie jakis sklep godny polecenia, gdzie od reki dostane w.w model(jesli nie czarny, to bialy bo GOLD odpada )? Pozdrawiam i dzieki za odpowiedzi. Allegro twoim przyjacielem, tyle ze dostac czarny mi5 bedzie ciezko, bo od kilku miesiecy nie da sie go kupic w chinach. A we wroclawiu i to od reki to raczej tylko od biznesmenow zamawiajacych na handel wlasnie w chinach. W oficjalnej dystrybucji to mozze x-kom cos bedzie mial, ewentualnie jakies emarkety, tyle ze cena bedzie zabojcza. Edytowane 26 Marca 2017 przez PurpleHaze
r0bertt Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Dnia 25.03.2017 o 21:16, jurek05 napisał: Witam wszystkich! Orientuje sie ktos moze gdzie we Wroclawiu od reki dostane Mi 5 3gb/64gb w kolorze czarnym? Albo ewentualnie jakis sklep godny polecenia, gdzie od reki dostane w.w model(jesli nie czarny, to bialy bo GOLD odpada )? Pozdrawiam i dzieki za odpowiedzi. Zobacz w biedronce, ostatnio widziałem jeszcze kilka sztuk... a poza to ibg (setki tematów było na forum)
boroch Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zobacz w biedronce, ostatnio widziałem jeszcze kilka sztuk... a poza to ibg (setki tematów było na forum)W biedronce był mi5 ?Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
skay77 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 https://www.spemall.com/search.html?keywords=Mi5Wysłane z mojego MI 5s Plus przy użyciu Tapatalka
szeldon Opublikowano 14 Maja 2017 Opublikowano 14 Maja 2017 Podbijam temat bo sam szukam czarnego Mi5. Kupował ktoś w tym sklepie,bo opinii za dużo nie znalazłem. Jakie może być ryzyko np.refurba czy innej wtopy? A może znacie inny sklep z dostępnością czarnych wersji?
Gość Opublikowano 14 Maja 2017 Opublikowano 14 Maja 2017 Raczej spemall nie bawi sie w oszustwa, jest to dosc duzy CN sklep i czesto zaopatruje np GearB czy GeekB
Rekomendowane odpowiedzi