Reve Posted March 24, 2017 Share Posted March 24, 2017 Witam, mam następujący problem z redmi4, po flashu poprzez kabel dfc i miflash telefon nie chce się uruchomić. Próbowałem romu china stable, telefon flashuje się z powodzeniem oczywiście zaznaczyłem clean all data. Da się uruchomić fastbot menu i ekran z telefonem chyba to download jest. Nistety po uruchomieniu telefonu po flashu pojawia się logo MI i telefon powinien odpalić się po jakimś czasie, niestety to się nie dzieje. Zostawiłem go na noc i po 7 godz nadal świeciło logo MI. To samo dzieje się po flashu romu china dev, oczywiście da się wejść do recovery i uruchomić ekran fastboot, ale telefon też zawiesza się na logo MI i nie wstaje. Też flash przebiega dziwnie, na redmi3s cały flash trwa może max 2-3 minuty, a na redmi 4 2/16 trwało ponad godzine i to za każdym razem. Wcześniej wrzucałem global rom do redmi pro 3/32 też trwało to ponad godzinę ale 2 sztuki z powodzeniem się zflaszowały i mają globala, bez żadnych niespodzianek. Macie jakieś pomysły jak to ugryźć? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted March 24, 2017 Share Posted March 24, 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts