NeoKidPL Opublikowano 23 Marca 2017 Opublikowano 23 Marca 2017 Od ostatnich 2 aktualizacji tygodniowych moja mi5 zaczela tragicznie ciac, przy wlaczanej jednej apce RAM już spadal do 300-400 mb, posiadam wersje 32gb wiec mam 3gb ram. Wie ktoś może czym to może być spowodowane? robilem reset do fabrycznych i po samym pobraniu snapchata czy Messengera itp. ram nie wyrabial, nawet przy wlaczanej jednej aplikacji
wtbn Opublikowano 24 Marca 2017 Opublikowano 24 Marca 2017 (edytowane) Ale faktycznie Ci telefon zamula? Ja mam coprawda wersje 4GB (i w tej chwili bodajże 1,5GB wolne), ale jakieś 2 updaty temu miałem praktycznie cały ram zjedzony, ale nic nie zamulało. Po prostu się nie odśmiecał RAM, ale jak to w androidzie - jak było mu potrzeba to sobie wywalał to co zbęde. Nie masz jakichś innych problemów, np. z przegrzewaniem? Wątpię żeby zamulanie było problemem wynikającym ze złego zarządzania ramem Edytowane 24 Marca 2017 przez wtbn
mrosi Opublikowano 24 Marca 2017 Opublikowano 24 Marca 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi