Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Wiem, że temat już się pojawił, ale nie mogę sobie poradzić z podmianą defaultowej ikony aparatu na taką z danego motywu. Wiem, że trzeba zmienić nazwę w konkretnym motywie, ale poprosiłbym o podanie konkretnej ścieżki, gdzie mogę taką ikonę znaleźć.

Z góry dzięki

Opublikowano

Obadaj /system/media/theme/miui_mod_icons ;) Powinna Cię zainteresować ikonka o nazwie: com.android.camera.Camera.png

Opublikowano

Właśnie próbowałem tego tak szukać, ale poprzez menedżera mam w katalogu Pamięć wewnętrzna/media tylko katalog audio. W katalogu MIUI (jak rozumiem to 'system', bo o takiej nazwie nie mam nic) nie mam media (pokazywanie ukrytych plików i katalogów jest włączone), jest katalog theme ale w nim również nie ma podanego przez Ciebie katalogu, albo po prostu nie potrafię go znaleźć. Opcja Szukaj też nie pomaga.

Opublikowano

Musisz użyć innego niż domyślnego eksploratora. Skorzystaj np. z Root Browser. Po wejściu do apki od razu będziesz przeglądał foldery pamięci wewnętrznej, a nie tak jak przy domyślnym Menedżerze plików pamięci przeznaczonej dla użytkownika. Na dole będziesz miał folder system.

Opublikowano

Dzięki za podpowiedź - zainstalowałem. Tylko jak dostać się teraz do ikony z danego motywu? Chodzi tylko o to, by po wczytaniu motywu podmieniła się ta ikonka aparatu, bo tylko ona po zainstalowaniu danego motywu pozostaje bez zmian. No i tej ikony z zainstalowanego motywu nie znajduję w katalogu miui_mod_icons... będę szukał dalej.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...