wojtula Opublikowano 23 Marca 2017 Opublikowano 23 Marca 2017 Redmi Note 4 MTK 3GB RAM (Nikel) na sofcie 7.3.9 Witam, mam problem z pobieraniem MMS na ww. xiaomi. Wysylanie dziala losowo. Nie potrafie poradzic sobie z tym. Ustawienia sa ok, zgodnie z zaleceniami operatora T-mobile. W zaawansowanych ustawieniach mam zaznaczone dodatkowo "W roamingu".
wojtula Opublikowano 24 Marca 2017 Autor Opublikowano 24 Marca 2017 Problem rozwiazany, mozna zamknac... Okazalo sie ze w moim miescie BTSy 4G niekoniecznie dzialaja poprawnie.
stan48 Opublikowano 24 Marca 2017 Opublikowano 24 Marca 2017 21 godzin temu, wojtula napisał: Redmi Note 4 MTK 3GB RAM (Nikel) na sofcie 7.3.9 Witam, mam problem z pobieraniem MMS na ww. xiaomi. Wysylanie dziala losowo. Nie potrafie poradzic sobie z tym. Ustawienia sa ok, zgodnie z zaleceniami operatora T-mobile. W zaawansowanych ustawieniach mam zaznaczone dodatkowo "W roamingu". proszę zainstalować global i sprawdzić
mrosi Opublikowano 24 Marca 2017 Opublikowano 24 Marca 2017 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi