ner3k Opublikowano 22 Marca 2017 Opublikowano 22 Marca 2017 Witam. Tytuł kontrowersyjny, celowo. Otóż przeszukałem całe forum, przeczytałem kilka różnych tematów, przeszukałem także inne fora i wciąż nie znalazłem jednoznacznej odpowiedzi jak w końcu odblokować ten bootloader. Aktualnie mam soft Global 8.0.3.0 (MAGMIDI) i bootloadera odblokować nie mogę, w MiUnlock wywala przy 50%. Jakie mam teraz opcje, czego mogę próbować żeby odblokować ten bootloader? Proszę o nie wyrzucanie tematu do kosza z dwóch powodów. Pierwszy, sam potrzebuje z tym pomocy, a drugi, na forum bardzo ciężko aktualnie dotrzeć to jednoznacznych i świeżych informacji na ten temat, więc chciałbym żeby przydał się dla potomnych. Proszę o pomoc i wyrozumiałość, pozdrawiam! Wysłane z mojego MI 5s przy użyciu Tapatalka
mrosi Opublikowano 22 Marca 2017 Opublikowano 22 Marca 2017 Piszesz bzdury, bo nie chce Ci się szukać. Bootloader w Mi5s odblokowuje się dokładnie w taki sam sposób, jak w innych modelach. Oczywiście tego wątku: Odblokowywanie bootloadera w urządzeniach Xiaomi nie znalazłeś... Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi