Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

pytam pod kątem aparatu i jakości zdjęć. Oglądałem RM4Pro i wydawało mi się, ze przy słabym oświetleniu kolory były ziemiste a detale niezbyt wyraźne. Druga sprawa że tel. był z folijką.

pozdr,

Y

Opublikowano
Cześć,
pytam pod kątem aparatu i jakości zdjęć. Oglądałem RM4Pro i wydawało mi się, ze przy słabym oświetleniu kolory były ziemiste a detale niezbyt wyraźne. Druga sprawa że tel. był z folijką.
pozdr,
Y

Ale pytasz który lepszy? Aparat zdecydowanie mi4 ma lepszy

Redmi PRO by TT

Opublikowano

Tak, pytalem o aparat. Czy wersja Mi4 w 2 GB Ram będzie porównywalny do RMPRO4 w przypadku życia systemu czy aplikacji ? (może to naiwne pytanie :)

Opublikowano

Wiadomo że 2GB RAM mniej zmieści niż 3 GB, do tego snap801 to dość stary procek i snap 625 ma lepszą wydajność a do tego bije go na głowę jeśli chodzi o zużycie energii. Zdecydowany plus mi4 to jakość dźwięku na sluchawkach i jakość fot. W r4pro jest gorzej, ale trzyma poziom jak inne telefony dostępne w pl ok 1000zl.

Redmi PRO by TT

Opublikowano

Witam.

Mam podobny dylemat Mi4 (WCDMA , 3GB RAM, 16GB ROM) czy Redmi 4X (2GB RAM, 16GB ROM). Oba modele są obecnie w cenie około 110$ i jest to mniej więcej pułap cenowy dla tego zakupu.

Telefon dla teściowej na prezent. Będzie używany do: robienia zdjęć, słuchania radia / MP3 (głośnik zew.), kilka aplikacji (whats app,  skype, itp.) i oczywiście dzwonienia.

1) Czy 4X zostało poprawione pod względem aparatu w stosunku do starszych 4-rek? Czy dalej różnica jest duża na korzyść Mi4? Sam posiadam Mi5, a żona Mi4c. Wiem, że poziom Mi4c byłby wystarczający, gdyż zdjęcia z tego telefonu podobały się teściowej. Jak Mi4 i R4X pod względem aparatu ma się do Mi4c?

2) Przy tak prostym wykorzystaniu telefonu, który byście polecali?

3) Ostatnia sprawa to akcesoria. Do R4X nie widzę jeszcze obudów, ani szkieł, a używanie telefonu bez żadnej ochrony to jak gra w ruletkę :) Ile zwykle mija czasu od wprowadzenia telefonu do wypuszczenia akcesoriów do nowego modelu?

Pozdrawiam

Opublikowano

4x to nowy model, nie widziałem żeby ktoś juz go dostał z forum, miałem go kupić jako drugi telefon do jeżdżenia na rowerze bo ma fajne wymiary, ale czekam na wersję z lte800,powinna się pojawic jakoś niedługo

Redmi PRO by TT

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...