Br4te Opublikowano 20 Marca 2017 Opublikowano 20 Marca 2017 (edytowane) Hej, Komputer wykrywa mój telefon jako urządzenie, do którego nie ma sterowników. Wygląda to tak jak w załączniku. System sam z siebie nie znajduje sterowników, nie pomaga usuwanie urządzenia. Wcześniej wszystko działało prawidłowo, nie mam pojęcia, dlaczego teraz nagle coś się zmieniło. System to Win 8.1 Szukałam rozwiązania w internecie, jednak wszystkie sposoby okazały się zawodne- włączając w to oddzielne ściąganie sterowników, aplikacji,które same takowe instalują, resetowaniem telefonu, komputera, zmianą kabla itd. Jest na to jakiś sposób? Pozdrawiam // edit ściągnęłam Mi pc suite, pojawił się komunikat o brakujących sterownikach, jednak podczas ich pobierania proces zatrzymuje sie na 30% i wyskakuje komunikat, że nie wykryto podłączonego urządzenia. Edytowane 20 Marca 2017 przez Br4te
RegimeOfTerror Opublikowano 20 Marca 2017 Opublikowano 20 Marca 2017 Spróbuj usunąć wszystkie stery od Xiaomi za pomocą USBdeview i wtedy podłącz telefon.
mrosi Opublikowano 20 Marca 2017 Opublikowano 20 Marca 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi