Uniek Opublikowano 18 Marca 2017 Opublikowano 18 Marca 2017 Witam Mam problem z Yanosikiem. Jak klikam zeby dzialal w tle to nie pokazuje sie plywajaca ikona. Zeby uprzedzic pytanie - tak mam pozmieniane plywajace ikony i powiadomienia w ustawieniach aplikacji. Wszedlem takze w ustawieniach - bateria i wydajnosc i mam tam zaznaczone zeby yanosik dzialal w tle bez ograniczen. Ktos ma jeszcze jakis pomysl? Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Edit:Juz rozwiklalem ta zagadke
RegimeOfTerror Opublikowano 18 Marca 2017 Opublikowano 18 Marca 2017 To się podziel rozwiązaniem, bo może ktoś mieć podobny problem.
Uniek Opublikowano 19 Marca 2017 Autor Opublikowano 19 Marca 2017 Dodatkowo trzeba wejsc w Ustawienia - uprawnienia - inne uprawnienia - tam znalesc yanosika i zaznaczyc "wyswietl wyskakujace okna" Jak wykonamy te wszystkie 3 punkty (dwa z pierwszego posta i trzeci z tego posta) to pojawia sie w koncu upragniona plywajaca ikonka Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
mrosi Opublikowano 19 Marca 2017 Opublikowano 19 Marca 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi