Vaendx Opublikowano 18 Marca 2017 Opublikowano 18 Marca 2017 Witam! Jak można przeliczyć cenę , dolarów na pln w ibuygou?
wojtekmarchewka Opublikowano 18 Marca 2017 Opublikowano 18 Marca 2017 Nie można! Płaci się w $ lub Euro
skay77 Opublikowano 18 Marca 2017 Opublikowano 18 Marca 2017 Lepiej poszukać innych sklepów teraz z dostawą eu express w obliczu sprawdzania CEWysłane z mojego MI 5s Plus przy użyciu Tapatalka
rubson Opublikowano 18 Marca 2017 Opublikowano 18 Marca 2017 Lepiej poszukać innych sklepów teraz z dostawą eu express w obliczu sprawdzania CEWysłane z mojego MI 5s Plus przy użyciu TapatalkaIBG daje wszystkie certyfikaty, w tym CE. A DHL tego nie sprawdza. Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka 1
skay77 Opublikowano 18 Marca 2017 Opublikowano 18 Marca 2017 Kupowałem w ibg na pudełku od mi4 i RN3P są widoczne naklejki ale celnicy sprawdzają nie tylko pudełka ,czy są nadruki na telefonie i jest instrukcja w języku polskimWysłane z mojego MI 5s Plus przy użyciu Tapatalka
rubson Opublikowano 19 Marca 2017 Opublikowano 19 Marca 2017 Kupowałem w ibg na pudełku od mi4 i RN3P są widoczne naklejki ale celnicy sprawdzają nie tylko pudełka ,czy są nadruki na telefonie i jest instrukcja w języku polskim Wysłane z mojego MI 5s Plus przy użyciu Tapatalka W przypadku DHL obsługą celna zajmuje się prywatna Agencja Celna DHL. Proszę mi wierzyć, nie dość że 70% paczek liczą z deklaracji na paczce (zazwyczaj 20-30$) to jak już paczka idzie pod pełną kontrolę (skany wpłaty, aukcji itd) to jeszcze nie słyszałem przypadku gdzie by sprawdzali instrukcje. Nawet folii nie zdejmują z pudełka telefonu. To nie jest zoo jak w WERach. Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
skay77 Opublikowano 19 Marca 2017 Opublikowano 19 Marca 2017 możliwe,nie zatrzymali mi paczki jeszcze dlatego teraz zamawiałem przez eu express (do Francji potem Niemcy w Polsce (Wrocław) i potem już Zgierz i kurier był u mnie nawet nie wiem jaki bo mnie nie zastał ) transport był przez dpdWysłane z mojego MI 5s Plus przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi