Jogutek Opublikowano 17 Marca 2017 Opublikowano 17 Marca 2017 Na aliexpressie mam napisane, że telefon dostarczono, a w domu go jeszcze nie mam. Sprawdziłem na alipaczka numer dpd i sprawdziłem tracking tej paczki. Z tego trackingu wynika, że została ona dowieziona i dostarczona na jakaś wieś w Polsce. Problem w tym, że ja mieszkam w Łodzi nie tam. Co mam robić? https://alipaczka.pl/?track=045610709333900
Jogutek Opublikowano 17 Marca 2017 Autor Opublikowano 17 Marca 2017 (edytowane) Jak pisałem z konsultantem to odpisał mi, że nie ma takiego numeru paczki w bazie. Problem tylko w tym, że ten numer trackingowy jest dobry, bo daty dostarczenia do Wrocławia pokrywają się idealnie minutami. Edytowane 17 Marca 2017 przez Jogutek
Jogutek Opublikowano 17 Marca 2017 Autor Opublikowano 17 Marca 2017 Angielska strona dpd znajduje paczkę i jest potwierdzone, że dostarczono ją do tej wsi. Jak mogę się skontaktować z tym angielskim dpd?
wtbn Opublikowano 17 Marca 2017 Opublikowano 17 Marca 2017 Ale to pisz do goldwaya, a nie do dpd przecież.
r0bertt Opublikowano 17 Marca 2017 Opublikowano 17 Marca 2017 5 minut temu, Jogutek napisał: Angielska strona dpd znajduje paczkę i jest potwierdzone, że dostarczono ją do tej wsi. Jak mogę się skontaktować z tym angielskim dpd? Wyluzuj, to jest stary numer, odbiorą paczkę, odbiją ją skanerem i się pojawi poprawny numer - daj im kilka dni...
Rekomendowane odpowiedzi