perqsista Opublikowano 16 Marca 2017 Opublikowano 16 Marca 2017 Od grubo ponad miesiąca mam zauważany spadek jakości połączenia z Wi-Fi moim RM Notee 3 Pro. Uprzedzam pytanie czy telefon spadł. Zdarzyło się to nie raz. Czy możliwe że kable- ścieżki do anteny zostały uszkodzone? Wydawało mi się, że zauważyłem to po którejś-tam cotygodniowej aktualizacji Xiaomi EU Jeżeli to problem hardware po upadku czy da się to naprawić za rozsądne pieniądze, najlepiej w Poznaniu ?
Zexon72 Opublikowano 16 Marca 2017 Opublikowano 16 Marca 2017 2 godziny temu, perqsista napisał: Uprzedzam pytanie czy telefon spadł. Zdarzyło się to nie raz. Czy możliwe że kable- ścieżki do anteny zostały uszkodzone? To nie problem anteny, a układu, który odpowiada za WiFi i BT. Przy upadkach mogły się oderwać złącza BGA. Próba naprawy kosztowna i żadnej gwarancji, że się uda...także na przyszłość staraj się nie rzucać telefonem
mrosi Opublikowano 16 Marca 2017 Opublikowano 16 Marca 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi