skejcikk1 Opublikowano 15 Marca 2017 Opublikowano 15 Marca 2017 Witam. Od kilku godzin mam problem z zalogowaniem się do serwerów google. Zaczęło się od błędu przy wejściu do sklepu Play. Próbowałem wyczyszczenie danych aplikacji Google (gry, sklep, Gmail, YouTube) - nie pomogło więc usunąłem konto google i teraz nie mogę dodać żadnego ponieważ wychodzi błądCo może być przyczyną i jakie jest rozwiązanie problemu?Miui 8.2 (7.2.9 rozwojowa) Tapnięte z Redmi Pro
mrosi Opublikowano 15 Marca 2017 Opublikowano 15 Marca 2017 10 godzin temu, skejcikk1 napisał: Co może być przyczyną i jakie jest rozwiązanie problemu? Miui 8.2 (7.2.9 rozwojowa) Może pozostały jakieś śmieci, pomimo usunięcia konta Google. Na Twoim miejscu spróbowałbym resetu - przywrócenia telefonu do wartości fabrycznych. Zgraj sobie tylko wcześniej dane z telefonu, bo zostaną skasowane.
Nezumi Opublikowano 15 Marca 2017 Opublikowano 15 Marca 2017 Google miało tydzień temu problemy z wywalaniem z kont, ciągnie się to do dziś, samo przejdzie.
skejcikk1 Opublikowano 15 Marca 2017 Autor Opublikowano 15 Marca 2017 Może pozostały jakieś śmieci, pomimo usunięcia konta Google. Na Twoim miejscu spróbowałbym resetu - przywrócenia telefonu do wartości fabrycznych. Zgraj sobie tylko wcześniej dane z telefonu, bo zostaną skasowane.Wgrana nowa aktualizacja miui + wipe. Pomogło.Wysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka
mrosi Opublikowano 15 Marca 2017 Opublikowano 15 Marca 2017 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi