NewNeo Opublikowano 14 Marca 2017 Opublikowano 14 Marca 2017 Witam. Mam problem ze skasowaniem danych na telefonie Redmi 4 Pro 3GB/32GB. Chciałem wykasować wszystkie dane z telefonu używając w "Ustawienia fabryczne" opcji "Resetuj telefon". Gdy to wybiorę, system wyłącza się , uruchamia ponownie, ale nic się nie kasuje, mam nadal wszystko to co miałem. Dzieje się tak też wtedy, gdy wybiorę "Uruchom ponownie w trybie Recovery". Przy uruchomieniu telefonu, trzymając Power + Volume UP, wchodzi do menu diagnostycznego i tam jest również opcja uruchomienia "recovery", ale po jej wybraniu telefon restartuje się i wraca z powrotem do systemu Android. System jest Global V8.2.1.0.MBEMIDL z zablokowanym botloaderem.
NVK Opublikowano 17 Marca 2017 Opublikowano 17 Marca 2017 mam ten sam problem, tylko mój system to android 7.0 dla Mi4c
Nezumi Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi