Vianom Opublikowano 14 Marca 2017 Opublikowano 14 Marca 2017 Witam, Posiadam REDMI NOTE PRO 3 z domyślnie zainstalowanym systemem MIUI Global 7.5(stabilna) 7.5.2.0(MHRMIDE). Telefon działa w porządku, tylko kilka miesięcy zaczął wykrywać aktualizację systemu... Gdy zgodziłem się na aktualizację dochodziła do 30-50%, po czym telefon uruchamiał się ponownie i tak w kółko. Nic z telefonem nie mogłem podczas tego procesu zrobić, dopiero gdy poziom baterii spadł mu do 20%, wtedy wszystko wracało do normy. Po tym co X dni próbował samoczynnie się aktualizować i telefon był 'wyłączony' z użytku przez kolejne godziny. Czy któs miewał podobne problemy? Co powininem zrobić, chcę po prostu żeby mój telefon był przewidywalny
blazej2002 Opublikowano 14 Marca 2017 Opublikowano 14 Marca 2017 Zrób wipe factory Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
Vianom Opublikowano 14 Marca 2017 Autor Opublikowano 14 Marca 2017 Dzięki za odpowiedź, tylko czy możesz powiedzieć czemu ma służyć i jakie konsekwencje niesie za sobą hard reset?
Nezumi Opublikowano 14 Marca 2017 Opublikowano 14 Marca 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. MiPcSuite
Rekomendowane odpowiedzi