Roberttt Opublikowano 14 Marca 2017 Opublikowano 14 Marca 2017 Witam Przepraszam jeśli poruszam podobny temat, ale nie znalazłem odpowiedzi. Miałem miui pl, teraz zainstalowalem global dev. Pytanie jak tu zainstalować pliki typu zip. Na miuipl wchgozilem w TWPR i instalowlem . A tutaj , coś czytałem że lepiej TWPR nie instalować to co? Co trzeba zrobić i jak,?
Kamil Kupiec Opublikowano 14 Marca 2017 Opublikowano 14 Marca 2017 44 minuty temu, Roberttt napisał: Witam Przepraszam jeśli poruszam podobny temat, ale nie znalazłem odpowiedzi. Miałem miui pl, teraz zainstalowalem global dev. Pytanie jak tu zainstalować pliki typu zip. Na miuipl wchgozilem w TWPR i instalowlem . A tutaj , coś czytałem że lepiej TWPR nie instalować to co? Co trzeba zrobić i jak,? https://forum.xda-developers.com/redmi-note-3/how-to/zcx-twrp-install-twrp-flash-supersu-t3462448 Działa bez jakichkolwiek problemów. Po każdym update trzeba ponownie supersu zainstalować.
luki! Opublikowano 14 Marca 2017 Opublikowano 14 Marca 2017 Mając global dev zainstalowałeś oryginalne recovery a w nim nie można instalować plików *.zip Musisz wgrać TWRP
Roberttt Opublikowano 14 Marca 2017 Autor Opublikowano 14 Marca 2017 Jeszcze nic nie instalowlem poza Global dev
mrosi Opublikowano 14 Marca 2017 Opublikowano 14 Marca 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi