Skocz do zawartości
  • 0

Następca sony z3

Pytanie

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów. Ostatnio moja z3 już tak daje mi popalić że tylko brak zastępczego telefonu ratuje ja przed spotkaniem się że ściana, ciągle tylko problemy. Doszedłem do wniosku że pora ja schować jako telefon zastępczy i kupić nowy, tylko jest problem. Niewiem co kupić. Telefon musi mieć aparat i dobrej ostrości i zoomem coś 5x lub 6x+. Miałem od znajomego Note 4 w dłoni i zoom 4x to jednak za mało dla moich celów. Jeśli chodzi o resztę wymagań to dobry zasięg do dzwonienia i internetu oraz bateria, lecz głównym priorytetem to jest aparat. Z góry dziękuję za odpowiedź 

2 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano
22 godziny temu, norton93 napisał:

Witam wszystkich forumowiczów. Ostatnio moja z3 już tak daje mi popalić że tylko brak zastępczego telefonu ratuje ja przed spotkaniem się że ściana, ciągle tylko problemy. Doszedłem do wniosku że pora ja schować jako telefon zastępczy i kupić nowy, tylko jest problem. Niewiem co kupić. Telefon musi mieć aparat i dobrej ostrości i zoomem coś 5x lub 6x+. Miałem od znajomego Note 4 w dłoni i zoom 4x to jednak za mało dla moich celów. Jeśli chodzi o resztę wymagań to dobry zasięg do dzwonienia i internetu oraz bateria, lecz głównym priorytetem to jest aparat. Z góry dziękuję za odpowiedź 

To może kup sobie cyfrówkę z optycznym zoomem 20x to Ci wystarczy skoro zależy Ci na aparacie, a telefon to jeżeli priorytetem jest bateria to może coś z Redmi 4 albo 4 Note?

• 0
Opublikowano

Możliwości fotograficzne nie są najmocniejszą stroną Xiaomi, ale dla normalnych ludzi (czyt. ludzi co nie oglądają na kompie zdjęć w powiększeniu x10000 i nie spuszczają się nad tym na forach, że przy powiększeniu 9000 zdjęcie staję się nieostre) zdjęcia są ok. Jak dla mnie Mi5, Mi5S+ i MiMix robią dobre zdjęcia. S+ robi z tej trójki najlepsze przy słabym oświetleniu w trybie stereo.

Bateria MIMIx > Mi5S+ > MI5 (w dwóch pierwszych przypadkach bateria jest świetna)

No i ekran - jakie masz wymagania. Uprzedzając pytania. 5S+ i Mix mieszczą się spokojnie w kieszeni spodni.

O wydajność w powyższych przypadkach nie masz się co martwić.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...