Mariuszes Opublikowano 13 Marca 2017 Opublikowano 13 Marca 2017 Da się ustawić ten przycisk paląca pod aparatem aby nie tylko.odblokowywal ale też blokował ekran po naciśnięciu ? I dwa to.jest czytnik na konkretny palec ?? Czy pod każdy w sensie jak ktoś inny przyłożyć swój to da się tak zrobić aby nie odblkowalo ?? W ustawieniach nigdzie nie znalazłem skanowania palca Jest tylko Ustaw hasło , pin , wzór
Rafał2016 Opublikowano 13 Marca 2017 Opublikowano 13 Marca 2017 (edytowane) Wybudzanie telefonu: ustawienia > dodatkowe ustawienia > opcje programistyczne > i bezpośredni dostęp. Jeśli nie masz opcji programistycznych to klikasz trzy razy w wersje MIUI w informacji o telefonie. Z tego co czytałem to palec może być dowolny zaprogramowany. Edytowane 13 Marca 2017 przez Rafał2016
Mariuszes Opublikowano 13 Marca 2017 Autor Opublikowano 13 Marca 2017 (edytowane) Dobra ale czy tym przyciskiem da się oprocz wybudzania blokować telefon jak tym.przyciski bocznym pod vol- ?? Raz naciskam odblokowuje drugi raz blokuje Gdzie mogę zaprogramować ten palec ?? Bo u mnie w ustawieniach dodaj odcisk palca skanowania palca wogole nie ma takiej opcji ?Jest to co niżej rom z ostatniego czwartku Mi ten przycisk pod soczewka aparatu działa tylko jako wybudzania i reaguje na każdy palec a chciałbym aby działa tylko na przykład na jeden wybrany Edytowane 13 Marca 2017 przez Mariuszes
ziomal_1313 Opublikowano 13 Marca 2017 Opublikowano 13 Marca 2017 Żeby ustawić palec najpierw musisz ustawić wzór a potem dalej i będziesz mógł dodać palec 1
Mariuszes Opublikowano 13 Marca 2017 Autor Opublikowano 13 Marca 2017 Oka Działa najpierw wzór potem palec mam A teraz czy jeśli da się tym palcem odblokować ekran da się też go zablokować ? Tym.palcem
Mariuszes Opublikowano 16 Marca 2017 Autor Opublikowano 16 Marca 2017 Dziękuję nie mam pytań w tym.temacie
Rekomendowane odpowiedzi