Charles Opublikowano 12 Marca 2017 Opublikowano 12 Marca 2017 (edytowane) Witam. Z tej wersji syfmiui co mam teraz (na screnie widać) to mogę pobrać Redmi 4 Latest China Stable Version Fastboot File i wrzucić to na kartę pamięci i z poziomu aplikacji "aktualizacje" zainstalować ten ROM przy którym będę mógł odblokować bootloader czy muszę jakoś przez komputer? Oglądałem poradnik Majstra Pirzu jak odblować BL i tam się zatrzymałem gdzieś w połowie bo po wpisywaniu w ADB minimal fastboot komendy adb reboot edl telefon się normalnie uruchamia zamiast wejść w tryb download, aby zainstalować ten chiński ROM. Dziękuję za pomoc Edytowane 12 Marca 2017 przez Charles Zapomniałem dodać screena
Zexon72 Opublikowano 12 Marca 2017 Opublikowano 12 Marca 2017 Wyłącz telefon, a następnie uruchom trzymając jednocześnie wciśnięty vol+ i power. Powinno pojawić się menu z pomarańczowymi kafelkami - kliknij download - telefon zgaśnie. Podłącz do komputera i menadżer urządzeń powinien wykryć go jako port COM. Odpal MiFlash i zainstaluj rom. 1
mrosi Opublikowano 13 Marca 2017 Opublikowano 13 Marca 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi