LoL Opublikowano 10 Marca 2017 Opublikowano 10 Marca 2017 (edytowane) Witam Dzisiaj postanowilem z rootowac swojego redmi pro.Po wgraniu twrp i probie wlaczenia telefonu (jeszcze przed proba rootowania) telefon sie nie wlacza juz dobre 30 min. Pozostaje na napisie MI, z poziomu twrp wylaczylem go i normalnie probowalem wlaczyc. Telefon wlaczy sie po jakims czasie czy trzeba cos zrobic ?. Da sie go wlaczyc do poziomu twrp jednak normalnie nie wlacza sie pozostajac na napisie MI. Ma ktos pomysl co z tym mozna zrobic ? Edytowane 10 Marca 2017 przez LoL
LoL Opublikowano 10 Marca 2017 Autor Opublikowano 10 Marca 2017 miui 8 global dla redmi pro (nie po polsku) wyczytalem wlasnie ze mozna sprobowac wgrac najnowysz chinese dev wiec sprobowalem i wlasnie sie wlacza. Jednak widac juz roznice, bo pojawil sie napis android. Tutaj jednak wiem ze trzeba chwile poczekac na uruchomienie.
Zexon72 Opublikowano 10 Marca 2017 Opublikowano 10 Marca 2017 Niestety, ale root via twrp + rom od xiaomi nie bardzo dogadują się. Chcesz mieć root - zainstaluj miuipolska/xiaomi.eu - innej opcji nie ma.
LoL Opublikowano 10 Marca 2017 Autor Opublikowano 10 Marca 2017 dzieki sprobuje to tak zrobic. Na szczescie wgranie chinese stable roma zadzialalo
Nezumi Opublikowano 10 Marca 2017 Opublikowano 10 Marca 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi