beniamin.jursa Opublikowano 10 Marca 2017 Opublikowano 10 Marca 2017 WitamPrzeszukalem forum i nie znalazłem mojego problemu w związku z tym zakładam nowy wątek z takim pytaniem. Mam wgrane xiaomi.eu w dosyć starej wersji ponieważ z takim kupiłem telefon, po ściągnięciu aktualnie najnowszego miui od miui polska i załadowanie go przez aktualizacje, telefon ładuje plik pojawia się czarne kółko po czym po chwili znowu wraca do ekranu głównego a wersja miui pozostaje bez zmian. Czy ktoś miał podobny problem i wie jak go rozwiązać ?? Zdjecia mojej wersji miui Wysłane z mojego MI 5s przy użyciu Tapatalka
beniamin.jursa Opublikowano 10 Marca 2017 Autor Opublikowano 10 Marca 2017 Zadam idiotyczne pytanie, które określi stopień mojej wiedzy na ten temat. Jak wejść w TWRP ?Wysłane z mojego MI 5s przy użyciu Tapatalka
Nezumi Opublikowano 10 Marca 2017 Opublikowano 10 Marca 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Aktualizacje->(...)->Uruchom w Recovery
Rekomendowane odpowiedzi