ner3k Opublikowano 10 Marca 2017 Opublikowano 10 Marca 2017 Witam, pytanie może i głupie, ale nie potrafię nic znaleźć na ten temat. Otóż, zamówiłem właśnie Xiaomi Mi5S i mam zamiar wgrać MIUI Polska, tylko, że nie wiem czy uda mi się podłączyć telefon do komputera. Wiem, że ma on złącze USB typu C, ale nie wiem jak z drugą końcówką kabla? Też jest USB-C czy normalna końcówka USB-A? Jeśli USB-C, to gdzie mogę znaleźć taką przejściówkę? Szukam i nic nie ma, aż mnie to dziwi. Z góry dzięki za pomoc, pozdrawiam!
rock'n'rolla Opublikowano 10 Marca 2017 Opublikowano 10 Marca 2017 (edytowane) Jak to z drugą? Z jednej strony masz USB typu C z drugiej taką żeby weszła do portu USB (A) w komputerze. W tej kwestii nic się nie zmieniło. Edytowane 10 Marca 2017 przez rock'n'rolla 1
ner3k Opublikowano 10 Marca 2017 Autor Opublikowano 10 Marca 2017 Głupie pytanie, masz rację. Miałem wrażenie że przeglądając komentarze mignęło mi jakieś zdjęcie gdzie widziałem obustronny kabel USB typu C i zacząłem poszukiwania przejściówki. Dzięki za odpowiedź!
mrosi Opublikowano 10 Marca 2017 Opublikowano 10 Marca 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi