Familyguy Opublikowano 9 Marca 2017 Opublikowano 9 Marca 2017 Cześć, mam pytanie dot. MIUI do Note 2. Chciałem kupić ten telefon, ale nie jest to wersja global. Teraz czekam na zgodę na wgranie MIUI Polska. Czy telefon będzie działał normalnie w Polsce? Np. w dowolnej sieci czy z internetem Aero?
Familyguy Opublikowano 9 Marca 2017 Autor Opublikowano 9 Marca 2017 Pytanie nr 2 - będą problemy z LTE? Chodzi o mniejsze miasteczko, więc... Pytanie 3 - czy to normalne, że złożyłem wniosek o zgodę na odblokowanie telefonu i nigdzie nie ma o tym śladu, jakiegoś statusu czy coś takiego? Nie dostałem żadnego maila ani na koncie nie mam nic zaznaczone, więc...
lockerek Opublikowano 9 Marca 2017 Opublikowano 9 Marca 2017 (edytowane) 2. Nie wiem, ktoś musi odpowiedzieć dla Ciebie z małego miasteczka 3. Powinienies dostać SMS na numer,który podawałęś formularzu,że dostałeś zgode na odblokowanie bootloadera.Jednak są przypadki u niektórych że nie przychodzi SMS, ale idzie odblokować bez otrzymania wiadomości Edytowane 9 Marca 2017 przez lockerek
Familyguy Opublikowano 9 Marca 2017 Autor Opublikowano 9 Marca 2017 Pytam, bo słyszałem o tym paśmie lte 800, że mogą być problemy...
Nezumi Opublikowano 9 Marca 2017 Opublikowano 9 Marca 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi