Danvanbasterd Opublikowano 8 Marca 2017 Opublikowano 8 Marca 2017 Witam, Od paru dni jestem posiadaczem telefonu redmi 3S i mam aktualnie wgrany soft miui 8.1.1 global stable. I teraz mam pytanie czy mogę wgrać z tej strony http://en.miui.com/download-303.html dev softer. Czyli pobieram na telefon odpalam aktualizacja i rozumiem że to wszystko? I jak to się ma do gwarancji ?? Telefon zakupiony był w euro RTV AGD proszę o szybkie odpowiedzi
wtbn Opublikowano 8 Marca 2017 Opublikowano 8 Marca 2017 Możesz, nic się nie dzieje z gwarancją. W aktualizacji dajesz że z zip i wybierasz ten plik. tyle
Danvanbasterd Opublikowano 8 Marca 2017 Autor Opublikowano 8 Marca 2017 Tylko pytanie jeszcze jedno czy tam będzie język polski ktoś to już instalował ?? I czy jak tak zrobię będę dostawał powiadomienie o nowej aktualizacji ?
wtbn Opublikowano 8 Marca 2017 Opublikowano 8 Marca 2017 Na globalu jest polski, ktoś instalował na pewno. Glowy nie dam, raczej będziesz dostawał - pewnie sie tam gdzieś ustawia czy sprawdzać czy jest nowa. Ściąg, poużywaj, sprawdź
Danvanbasterd Opublikowano 8 Marca 2017 Autor Opublikowano 8 Marca 2017 Wrazie coś to mogę się cofnąć na stabilny room ??
wtbn Opublikowano 8 Marca 2017 Opublikowano 8 Marca 2017 (edytowane) No możesz, możesz. Ale wątpię że będziesz chciał. Rom. Edytowane 8 Marca 2017 przez wtbn
Danvanbasterd Opublikowano 8 Marca 2017 Autor Opublikowano 8 Marca 2017 Hmmm poczekam jeszcze na inne wypowiedzi heheh
Nezumi Opublikowano 8 Marca 2017 Opublikowano 8 Marca 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi