Frejkju Opublikowano 7 Marca 2017 Opublikowano 7 Marca 2017 Cześć, nie wiem czy to odpowiednie miejsce na ten temat, ale spróbuję. Otóż kupiłem miesiąc temu Redmi Note 3 Pro SE i od tego czasu mam małe problemy ze smartwatchen swoim. Otóż wcześniej posiadałem LG G3 to wszystkie powiadomienia na smartwatchu chodziły bez problemu, w SE3Pro mam ten problem, że od czasu do czasu powiadomienia się pokazują ale przez większość czasu jest on bezczynny, nawet jeśli przyjdzie wiadomość, to na zegarku się ona nie pojawia. Czym może być to spowodowane? Może trzeba coś ustawić w telefonie bądź soniaku? Pozdrawiam
Marszal198304 Opublikowano 7 Marca 2017 Opublikowano 7 Marca 2017 Ustawienia x Bateria x zasilanie x prawy gorny rog to koleczko kliknij i zobacz czy nie zabija procesow po uspieniu (,wyczysc dane i wyl dane mobilne) Moze tez ustawienia x uprawnienia x inne uprawnienia i poszukaj apki co dziala z tym zegarkiem
Frejkju Opublikowano 7 Marca 2017 Autor Opublikowano 7 Marca 2017 Dzięki za odpowiedź! Widziałem, że aplikacja była na "ogranicz baterię - praca w tle", dałem na bez ograniczeń. Mam nadzieję, że teraz będzie śmigało
mrosi Opublikowano 7 Marca 2017 Opublikowano 7 Marca 2017 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi