yaro.bob Opublikowano 7 Marca 2017 Opublikowano 7 Marca 2017 Witam ,jeśli chciałbym powrócić z powrotem na wersję dev miui 7 to mogę to zrobić z nowego recovery 3.xxx,czy też powrót jest możliwy tylko przez miflash?
MD13 Opublikowano 8 Marca 2017 Opublikowano 8 Marca 2017 Powrót możliwy ale tylko na romy z andkiem 6.0.
yaro.bob Opublikowano 8 Marca 2017 Autor Opublikowano 8 Marca 2017 Ok,ale mogę to zrobić w twrp czy tylko przez miflash?Nie chcę narobić sobie bałaganu w przyszłości ,możesz opisać jak to najsprawniej zrobić - opisać to krok po kroku?
SebastianWijatyk Opublikowano 17 Marca 2017 Opublikowano 17 Marca 2017 (edytowane) Dnia 8.03.2017 o 07:43, MD13 napisał: Powrót możliwy ale tylko na romy z andkiem 6.0. W przypadku instalacji z twrp powrót jest możliwy również na wersje z andkiem 4.4 przynajmniej na virgo Dnia 8.03.2017 o 12:29, yaro.bob napisał: Ok,ale mogę to zrobić w twrp czy tylko przez miflash?Nie chcę narobić sobie bałaganu w przyszłości ,możesz opisać jak to najsprawniej zrobić - opisać to krok po kroku? Najlepiej będzie jak wrzucisz na pamieć rom w formacie zip , po prostu w wipe wszystko usuwasz oprócz internat memory oczywiście , następnie install from zip zaznaczasz zipa z miui 7 instaluje sie reset i tyle.Pisałem na sucho ale wiadomo o co chodzi.Jeżeli będą errory to trzeba inne TWRP znajdziesz w temacie bezpieczny powrót do 4.4 z 6.0 tak działa na virgo czyli mi note bez pro ale tez powinno działać Edytowane 17 Marca 2017 przez SebastianWijatyk
Rekomendowane odpowiedzi