Ottonsa Opublikowano 6 Marca 2017 Opublikowano 6 Marca 2017 Cześć, Do wczoraj byłem szczęśliwym posiadaczem Xiaomi Mi5S z oryginalnym Globalem. Dzisiaj postanowiłem zmienić system na Miui Polska. Wszystko przebiegało pomyślnie, robiłem wszystko zgodnie z instrukcją bez żadnych problemów. Instalacja roomu MiFlash w wersji 6.4.21 zakonczyła sie pomyślnie i telefon się wyłączył.... koniec historii... Nie da się go w żaden sposób uruchomić (kombinacja pwr + or pwr - nie pomagają). Komputer nie widzi telefonu. Próbowałem przez TRWP zrobić mu reboota czy cos, ale niestety komputer go nie widzi. Bardzo prosze o pomoc, z góry dziękuję!
Zexon72 Opublikowano 6 Marca 2017 Opublikowano 6 Marca 2017 Jakie 6.4.21 ??!! W kwietniu 2016 roku ten telefon nie istniał. Daj nazwę pliku jaki wgrałeś!!
Ottonsa Opublikowano 6 Marca 2017 Autor Opublikowano 6 Marca 2017 Ok... teraz doszła do mnie moja głupota. Nazwa pliku: MiFlash_xiaomi.eu_gemini_6.4.21_6.0
Zexon72 Opublikowano 6 Marca 2017 Opublikowano 6 Marca 2017 (edytowane) Zapakowałeś mu rom od zwykłej Mi5 - nadzieja na naprawę jest (samodzielną - raczej nie), ale łatwo nie będzie. Jak by co pisz na PW Edytowane 6 Marca 2017 przez Zexon72
mrosi Opublikowano 6 Marca 2017 Opublikowano 6 Marca 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi