Pequs Opublikowano 6 Marca 2017 Opublikowano 6 Marca 2017 Witam. Chciałbym wgrać najnowsza wersje MIUI. Prawdopodobnie bootloader jest zablokowany ponieważ po zakupie nie było nic kombinowane. Z taką wersja został zakupiony. Czytałem tematy o zablokowanym i odblokowany bootloaderze ale ciężko mi ogarnąć żeby to dobrze zrobić bez cegły. Dałby ktoś mi poradnik jak zrobić to i link do paczki . Dzięki z góry . Ewentualnie jeżeli założyłem w złym miejscu temat proszę o przeniesienie go do odpowiedniego działu.
grzegorz.lki Opublikowano 6 Marca 2017 Opublikowano 6 Marca 2017 Ale chcesz wgrać Xiaomi.eu czy global?To globalem nie musisz mieć odblokowany Bootloader ====Wysłane z Redmi 3 by TapaTalk.Tu masz cały wątek pod ten telefonhttps://miuipolska.pl/forum/index.php?/topic/10752-KOMPENDIUM-WIEDZY-REDMI-3/3S/PRO---ROM,-BOOTLOADER,-RECOVERY,-ROOT,-FAQ====Wysłane z Redmi 3 by TapaTalk.
mrosi Opublikowano 6 Marca 2017 Opublikowano 6 Marca 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi