Skocz do zawartości
  • 0

Pasek powiadomień

Pytanie

Opublikowano

Witam. 

Mi Maxa używam od dwóch tygodni. Od kilku dni mam problem z paskiem powiadomień. Do tej pory zawsze znaki na nim były białe na tle tapety lub w zależności od używanej apki zmieniały kolor kontrastując z tłem. Teraz po uruchomieniu aplikacji i wyjściu z niej pasek jest przyciemniony a znaki na nim szare. Chciałbym się dowiedzieć cóż się mogło pozmieniać?

Screenshot_2017-03-05-18-58-11-636_com.miui.home.pngScreenshot_2017-03-05-18-58-24-327_com.miui.home.png

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano
18 godzin temu, fallout79 napisał:

Witam. 

Mi Maxa używam od dwóch tygodni. Od kilku dni mam problem z paskiem powiadomień. Do tej pory zawsze znaki na nim były białe na tle tapety lub w zależności od używanej apki zmieniały kolor kontrastując z tłem. Teraz po uruchomieniu aplikacji i wyjściu z niej pasek jest przyciemniony a znaki na nim szare. Chciałbym się dowiedzieć cóż się mogło pozmieniać?

Zmieniłeś motyw. Ot co.

• 0
Opublikowano (edytowane)

Motywy zmieniam owszem ale to nie rozwiązuje problemu. Niezależnie od tego, który motyw wybiorę, po uruchomieniu gry najczęściej pasek powiadomień pozostaje przyciemniony. Co więcej jak wejdę w ustawienia i zmienię sposób wyświetlania powiadomień i funkcji w rozsuwanym menu z góry to pasek wraca do poprawnego wyświetlania (bez przyciemnienia). Ale po włączeniu gry znowu ciemnota na pasku. Może na jaśniejszej tapecie będzie to lepiej widać

IMG_20170307_135143.jpg

IMG_20170307_135204.jpg

Edytowane przez fallout79
  • 0
Opublikowano

mialem ten sam problem, na szczęście mialem backup z przed tego bugu i zrobilem to i pomogło. Chyba jedyne rozwiązanie to full wipe i od nowa zainstaluj xiaomi.eu. Meczylem i wkur... sie z tym 2 tygodnie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...