diabelek33 Opublikowano 5 Marca 2017 Opublikowano 5 Marca 2017 (edytowane) Mam problem, mikrofon przestal dzialac mi podczas rozmow/nie dziala tez nagrywanie glosu(dyktafon). Slychac normalnie jak wezme na glosnomowiacy. Znalazlem na internecie, chyba rozwiazanie problemu: http://en.miui.com/thread-447897-1-1.html Natomiast mam problem z odnalezieniem tych aplikacji i wylaczeniem tego. Wczesniej bylo wszystko ok, 2 dni temu ustawilem zeby aktualizacje pobieraly sie przez wi-fi automatycznie i byc moze cos mi sie po prostu sciagnelo(moze wlasnie to?) @edit: zauwazylem ze czasami jednak dziala jak krzykne, co robic? Edytowane 5 Marca 2017 przez diabelek33
Zexon72 Opublikowano 5 Marca 2017 Opublikowano 5 Marca 2017 48 minut temu, diabelek33 napisał: zauwazylem ze czasami jednak dziala jak krzykne, co robic? Wymienić port mikrofonu. Złapał wilgoć (ne trzeba topic telefonu) i przestał działać - bardzo częsty problem w Redmi Note 3, 3Pro, a także w Redmi 3, 3s.
mrosi Opublikowano 6 Marca 2017 Opublikowano 6 Marca 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi