Mintaa Opublikowano 4 Marca 2017 Opublikowano 4 Marca 2017 Witam wczoraj telefon wpadl w bootloopa skorzystałem z poradnika Telefon wstał na chinskim roomie z tego tematu jednak nie moge za ch*** wgrac mu twrp tzn telefon nie reaguje albo znowu wpada w bootloopa weług danych z adb telefon ma odblokowany bl a wgrywałem najnowsze twrp podane przez acida niestety bez skutku siedze teraz na jakims chinskim stable i nie moge nic zrobic bo za kazdym razem wlacza sie Mi Recovery
skay77 Opublikowano 4 Marca 2017 Opublikowano 4 Marca 2017 tej komendy używałeś co do informacji o boot fastboot oem device-info Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalkatej komendy używałeś co do informacji o boot fastboot oem device-info Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu TapatalkaI sprawdź czy dobre twrp wygrywaszWysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Mintaa Opublikowano 4 Marca 2017 Autor Opublikowano 4 Marca 2017 tak tej komendy i twrp z pliku acida czyli 3.0.3
skay77 Opublikowano 4 Marca 2017 Opublikowano 4 Marca 2017 Po instalacji twrp przez adb wpisz fatboot boot twrp.img (zależy jaką masz nazwę)i potem odrazy instaluj plik.zipWysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Mintaa Opublikowano 4 Marca 2017 Autor Opublikowano 4 Marca 2017 32 minuty temu, skay77 napisał: Po instalacji twrp przez adb wpisz fatboot boot twrp.img (zależy jaką masz nazwę)i potem odrazy instaluj plik.zip Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka remote: dtb not found
mrosi Opublikowano 11 Października 2017 Opublikowano 11 Października 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi