Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Też Cię witamy, miło Cię widzieć na forum.
Co do samej aukcji to na pewno chcesz dać 2000 za mi5? Wiem że to jest wypasiona wersja, ale to dalej mi5

Redmi PRO by TT

Opublikowano

Szczerze to z takim budżetem kupiłbym S7. No chyba że koniecznie chinola to OP3T.
Xiaomi ma sprzęty o świetnym stosunku ceny do jakości, ale moim zdaniem tym najdroższym modelom czegos brakuje, żeby z czystym sumieniem wydać te 400-500$

Redmi PRO by TT

Opublikowano
9 minut temu, piotranon napisał:

a cena pierwszego telefonu jest według mnie + w porównaniu z cennami w innych miejscach

To skoro chcesz wydac te 1500zl jak nie wiecej, to poswiec godzinke swojego cennego czasu na lekture forum, jest taki gdzial zakupy "kupno urzadzen xioami" i tam znajdziesz sporo informacji. O polecanych i niepolecanych sklepach, jak wyglada zakup w Chinach, a jak w Polsce itd...

Wybacz ale dzien w dzienna forum wchodzi ktos nowy z pytaniem "gdzie kupic?" albo "nie znam sie na zakupach ale chce XXX". Po pewnym czasie ludziom juz sie nie chce ktorys raz z rzedu tlumaczyc tego samego. 

Pisze zupelnie powaznie, poszukaj, zorientuj sie zobacz zady i walety metod, poczytaj o polecanych sklepach...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

"Problem" z ibg jest taki, że nie mają (ja nie widzę) telefonów z b20 (lte 800). Jeżdze dużo pociagiem i myślę, że w trasie lte 800 się przyda. 

Czy może jednak są na ibg telefony z b30?

Goldway byłby ok ale pozostaje kwestia gwarancji (naciołem się na na one plusie) i znalezienia w dobrej cenie telefonu z b20.

Ewentualnie gdzie jest coś polecanego z b20?

Opublikowano
21 godzin temu, tpawel napisał:

Nie ma mi5 z b20

Redmi PRO by TT

Wiem, dlatego celuję w redmi note 3.

Ewentualnie nie wiem co ma jeszcze b20?

Jakieś info czy link? Byłbym wdzięczny. :)

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...