Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy jest ktoś w stanie mi pomóc odnośnie deklaracji zgodności i instrukcji obsługi w języku polskim do tel Xiaomi Redmi 3S PRO. Zamówiłam telefon na allegro bratu ten telefon 19stycznia, a 10 lutego dostałam pismo z UC z Przemyśla o zgłoszeniiu celnym. Wysłałam wszystkie dokumenty , jednak brakuje mi dwóch - tej deklaracji zgodności i instrukcji obsługi w języku polskim. Pan z allegro sprzecza się ze mną że nie potrzeba tego - i jest w błędzie. Od stycznia zmieniły się przepisy i to jest teraz wymagalne bo podchodzą do tego bardziej rygorystycznie - tak powiedział Pan z UC. Dokumentów tych mam niby szukać na internecie. Przeszukałam mnóstwo stron i nie znalazłam nic takiego. Pisałam na e-maile które znajdowalam na internecie, jednak nikt mi nie pomógł. Jeśli był odezw na e-maila to tylko w formie ' takich dokumentów proszę wymagać od sprzedawcy' . Sprzedawca jednak też nie chce pomóc i jestem w kropce. Zapłaciłam 720zł i ani pieniędzy ani telefonu. 

Opublikowano

Nie pisz tu. Napisz w temacie o 3S, pewnie jest ktoś kto kupił no w x-kom i instrukcje by Ci pożyczył,ale deklaracje zgodności to chyba w pudełka to nie pakują. Co to za sklep?

Redmi PRO by TT

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...