olcikk Opublikowano 1 Marca 2017 Opublikowano 1 Marca 2017 Podobnie jak osoby wcześniej, po odebraniu z Euro Agd telefon zblokowany przy pomocy hasła rysowanego. Nie można oczyscic przy pomocy menadżera android bo też trzeba podać to samo hasło. Nie wiem z której strony Xiaomi można to wyczyścić bo jest www.xiaomi4you.pl www.mi.com/pl/ xiaomi-mi.com i gdzie na tych stronach po zalogowaniu można usunąć te zabezpieczenia, bo po włączeniu translatora blokuje się strona. HEEEEELLLLPPPPPP
Zexon72 Opublikowano 1 Marca 2017 Opublikowano 1 Marca 2017 Żeby odblokować telefon ze strony xiaomi musiałoby by być w nim zalogowane konto micloud, a zapewne nie jest. Prawdopodobnie Euro RTV AGD dostało partię z błędem w software, skoro kolejny już telefon od nowości ma blokadę. Jest ona oczywiście do usunięcia, ale spróbuj wcześniej reklamować to.
mrosi Opublikowano 2 Marca 2017 Opublikowano 2 Marca 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi