dANDq Opublikowano 1 Marca 2017 Opublikowano 1 Marca 2017 Zastanawiam się nad zakupem Note 4. Nie wiem tylko co będzie wydajniejsze. Mediatek czy Snapdragon?
0 wojtekmarchewka Opublikowano 1 Marca 2017 Opublikowano 1 Marca 2017 A jak już się zdecydujesz na MTK, to zobacz czy nie lepiej troszkę dołożyć, i wziąć Redmi Pro
0 dANDq Opublikowano 1 Marca 2017 Autor Opublikowano 1 Marca 2017 Chciałem Redmi Pro ale mam mieszane uczucia. Ludzie wypisują jakieś dziwne rzeczy na jego temat i większość wątków dotyczy "Mam problem z...".Wysłane z mojego F3211 przy użyciu Tapatalka
0 JachuWojtan Opublikowano 1 Marca 2017 Opublikowano 1 Marca 2017 Chciałem Redmi Pro ale mam mieszane uczucia. Ludzie wypisują jakieś dziwne rzeczy na jego temat i większość wątków dotyczy "Mam problem z...".Wysłane z mojego F3211 przy użyciu TapatalkaMają problemy bo siedzą na syfmiui i nie zmienia na MiuiPolska. Od siebie polecam RP, sporo lepszy od Note 4 PozdroWysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu TapatalkaMają problemy bo siedzą na syfmiui i nie zmienia na MiuiPolska. Od siebie polecam RP, sporo lepszy od Note 4 Ewentualnie jak nie patrzysz na wygląd RN3 pro PozdroWysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu TapatalkaWysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka
0 data17 Opublikowano 1 Marca 2017 Opublikowano 1 Marca 2017 Eh ja też jestem w kropce Gold note 4 u goldway 655zl ceną rewelacyjna z ssm. A 4X ceną najniżej to chyba 733zl też Gold jest różnica tym bardziej że note 4 ma lepszy procesor ... A z drugiej strony brak nugata odstrasza..Sent from my Mi-4c using Tapatalk
0 KutanG Opublikowano 1 Marca 2017 Opublikowano 1 Marca 2017 Co wy macie z tym nougatem na tych telefonach? Czy serio cyferka "7" jest tak bardzo ważna? 3
0 dANDq Opublikowano 1 Marca 2017 Autor Opublikowano 1 Marca 2017 @Jan_Redmi mógłbym Cię prosić o zdjęcie ekranu z czarnym tłem w ciemnym pomieszczeniu. Słyszałem że ekran delikatnie świeci i zastanawia mnie czy osiągnie taki efekt jak Super Amoledy Samsunga. Wysłane z mojego F3211 przy użyciu Tapatalka
0 JachuWojtan Opublikowano 1 Marca 2017 Opublikowano 1 Marca 2017 @Jan_Redmi mógłbym Cię prosić o zdjęcie ekranu z czarnym tłem w ciemnym pomieszczeniu. Słyszałem że ekran delikatnie świeci i zastanawia mnie czy osiągnie taki efekt jak Super Amoledy Samsunga. Wysłane z mojego F3211 przy użyciu TapatalkaTeraz zrobiłem test, pobralem kilka czarnych tapet, ustawiłem jasność 100%, jestem w bardzo ciemnym pomieszczeniu.Każdej tapecie przyglądałem się dlugo i na żadnej nie umiałem stwierdzic, żeby ekran swiecil. Idealnie czarny jak otoczenie PozdroWysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka
0 r0bertt Opublikowano 1 Marca 2017 Opublikowano 1 Marca 2017 7 godzin temu, dANDq napisał: Chciałem Redmi Pro ale mam mieszane uczucia. Ludzie wypisują jakieś dziwne rzeczy na jego temat i większość wątków dotyczy "Mam problem z...". Wysłane z mojego F3211 przy użyciu Tapatalka Jak wejdziesz w Mi4 czy Mi5 to podobnie - nie działa GPS, skaner, to czy tamto... zawsze możesz trafić na bardziej wadliwy egzemplarz ale nie wrzucałbym wszystkiego do jednego worka. Mimo wszystko sporo osób ma te telefony i sobie chwali, a zawsze znajdzie się ktoś komu coś nie działa... ja bym chyba dołożył do Pro, lub poszedł w serię Mi
Pytanie
dANDq
Zastanawiam się nad zakupem Note 4. Nie wiem tylko co będzie wydajniejsze. Mediatek czy Snapdragon?
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi