dudduss76 Opublikowano 28 Lutego 2017 Opublikowano 28 Lutego 2017 Witam posiadam Xiaomi Redmi Note 4 wersja z mediatekiem i mam takie pytanie posiadam androida 6.0 i odblokowałem opcje używania trybu wiele okien tylko nie wiem jak to uruchomić czy w ogóle działa ktoś z was próbował.
mrosi Opublikowano 28 Lutego 2017 Opublikowano 28 Lutego 2017 54 minuty temu, dudduss76 napisał: Witam posiadam Xiaomi Redmi Note 4 wersja z mediatekiem i mam takie pytanie posiadam androida 6.0 i odblokowałem opcje używania trybu wiele okien tylko nie wiem jak to uruchomić czy w ogóle działa ktoś z was próbował. Napisz to może po polsku, bo nie za bardzo można zrozumieć...
dudduss76 Opublikowano 28 Lutego 2017 Autor Opublikowano 28 Lutego 2017 Mam już wspomniany telefon i w androidzie 6.0 można uruchomić opcję która jest odpowiedzialna za odpalanie wielu okien np. mamy odpalone google chrome i youtube na raz a ekran jest podzielony na te dwie aplikacje. Teraz moje pytanie jest takie jak to uruchomić, powinno się pokazać takie coś jak na filmie "Select new task layout" ale w xiaomi się nie pokazuje. Czy ktoś to próbował jakoś uruchamiać? Załączam film:
mrosi Opublikowano 1 Marca 2017 Opublikowano 1 Marca 2017 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi