maciek98 Opublikowano 27 Lutego 2017 Opublikowano 27 Lutego 2017 (edytowane) Witam, otoz mam taki problem ze dzis rano w moim Redmi 3S jeszcze laczylo mnie z HSDPA+ a potem juz tylko z EDGE i nic sie z tym nie zmienilo. Problem wystapil juz kiedys, pomoglo przywrocenie do danych fabrycznych no ale skoro problem wraca to cos jest nie halo. Na telefonie zainstalowane jest MIUI Global. Prosze o pomoc w rozwiazaniu tego problemu. Telefon w sieci Orange. Edytowane 27 Lutego 2017 przez maciek98
meccaryn Opublikowano 27 Lutego 2017 Opublikowano 27 Lutego 2017 (edytowane) Ten typ tak ma. Serio. Coś jest skopane, nie wiadomo co. Orange, Play, inne, karty sim nowe-stare. Bez znaczenia. Na Xiaomi.eu jest jakby trochę lepiej, ale nie mogę tego potwierdzić. Czasem telefon tygodniami pracuje normalnie, a czasem jak się zaczaruje, to nie pomagają restarty, tryby samolotowe, fon wykrywa tylko sieci 2G, gdy drugi obok znajduje wszystko. Do poczytania: http://en.miui.com/thread-320293-1-1.html Edytowane 27 Lutego 2017 przez meccaryn
mrosi Opublikowano 27 Lutego 2017 Opublikowano 27 Lutego 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi