Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam. Jestem tutaj nowy więc proszę o wyrozumiałość. Aktualnie jestem posiadaczem Iphone 6s jednak zaciekawiły mnie telefony Xiaomi i chciałbym się na nie przerzucić. Mam kilka pytań na które chciałbym uzyskać odpowiedź. Interesuje mnie telefon  Xiaomi Redmi Note 4X.

1. Czy ten telefon ma zainstalowaną wersję ROM Globalną wraz z tym całym OTA itp? Zależy mi żeby był w pełni odblokowany a nie jakiś nałożony syf chiński gdzie wyczytałem tutaj na forum.

2. U kogo najlepiej kupić? Owy telefon znalazłem na https://www.ibuygou.com/p-xiaomi-redmi-note-4x-snapdragon-625-3gb-ram-32gb-rom-8768.html z kuponem rabatowym.

3. Jak to wygląda z tą przesyłką którą może zatrzymać urząd celny? Wiem, że u goldwaya jest specjalna opcja unikająca a na ibuygo?

4. Czy pod nazwą Grey kryje się kolor cały czarny? Na stronie ibuygou są zdjęcia tylko złotego i całego czarnego.

Oczywiście jestem otwarty na inne propozycje telefonów cenowo podobnych do 4X, głównie zależy mi też na dobrych parametrach (czyli 3/32) i kolorze czarnym (przód i tył obudowy)

• mrosi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...