Heisenberg Posted February 26, 2017 Share Posted February 26, 2017 (edited) Witam. Przeglądając ostatnio aukcje natrafiam coraz częściej na tego typu etui. Trochę osób go kupuje, ale jest jedno ale. Grążą plotki, że ta obudowa może obniżać poziom zasięgu w mniejszych miejscowościach lub wsiach. Czy to faktycznie prawda? Ktoś ma albo miał podobną obudowę? Chciałbym ją zakupić, ale jeśli potwierdzicie moje obawy to oczywiście podziękuję za to etui i zakupię etui NeVi.http://allegro.pl/etui-mirror-bumper-xiaomi-redmi-4-pro-prime-szklo-i6706724356.html A tutaj filmik i komentarze, gdzie twierdzą, że traci się zasięg. Wiem, że tu jest Note 3, ale etui takie same Edited February 26, 2017 by Heisenberg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prezes Posted March 18, 2017 Share Posted March 18, 2017 Ja na iP4s miałem bumper aluminiowy i faktycznie zasięg był mniejszy o 1 kreskę. Mieszkam poza miastem. Teraz tylko plastiki. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts