Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Mam problem z moją Kaśką, która odtwarza dzwonek w randomowych sytuacjach mimo że nikt nie dzwoni w tym czasie. Co gorsze, odtwarza się na maksymalnej głośności przez głośnik, mimo włączonego trybu cichego czy podłączonych słuchawek. Po wciśnięciu klawisza zasilenia dźwięk ustaje. Zaczęło się z dwa miesiące temu na sofcie dev 6.10. 13. Kupiłem telefon z banggood z softem kenzo, i po wrzuceniu na telefon dobrego softu nie działały aktualizacje OTA, a że jakoś nie było czasu to długo jechałem na tym sofcie. Byłem pewien że to wina softu, aż do przedwczoraj, gdy stało się to znowu. Ale teraz już na miui polska 8.3 7.2.16.

Jakieś pomysły dlaczego się tak dzieje? Nie ukrywam że jest to irytujące, zwłaszcza gdy jestem na uczelni.

Opublikowano
26 minut temu, barrtek213 napisał:

Cześć

Mam problem z moją Kaśką, która odtwarza dzwonek w randomowych sytuacjach mimo że nikt nie dzwoni w tym czasie. Co gorsze, odtwarza się na maksymalnej głośności przez głośnik, mimo włączonego trybu cichego czy podłączonych słuchawek. Po wciśnięciu klawisza zasilenia dźwięk ustaje. Zaczęło się z dwa miesiące temu na sofcie dev 6.10. 13. Kupiłem telefon z banggood z softem kenzo, i po wrzuceniu na telefon dobrego softu nie działały aktualizacje OTA, a że jakoś nie było czasu to długo jechałem na tym sofcie. Byłem pewien że to wina softu, aż do przedwczoraj, gdy stało się to znowu. Ale teraz już na miui polska 8.3 7.2.16.

Jakieś pomysły dlaczego się tak dzieje? Nie ukrywam że jest to irytujące, zwłaszcza gdy jestem na uczelni.

Już widzę spojrzenie profesora bezcenne:-D

Dlaczego nie mam pojęcia ale może spróbuj tego 

6 punkt poradnika ratowanie telefonu i ściągnij last developer global w graj mifleshem  ale pamiętaj zaznacz clean all(jak zaznczysz clean all and lock zablokujesz bootloader) i potem wygraj twrp (najnowsze z poradnika miuipolska 3.0.2.2 czy jakoś tak) i dopiero miuipolska

Żaden guzik nie odpowiada za włączanie dzwonka a tym bardziej jak wgrywałeś miuipolska na czysto chyba że robiłeś jakiś backup ustawień z global

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...